Vraag gratis een offerte op maat aan

Stel hier uw droombed met advies samen. Klik hier

Nieuw matras kopen? Let op deze 3 aandachtspunten!

14 maart 2017

Nieuw matras kopen? Let op deze 3 aandachtspunten!

Een nieuw matras kopen is maatwerk. Gun de nodige rust aan je lichaam en geest en begin de dag vol nieuwe energie! Voor een optimale nachtrust moet het matras aansluiten bij jouw behoeften. Maar waar moet je op letten bij het aanschaffen van een nieuw matras? We zetten de drie belangrijkste aandachtspunten voor je op een rij:

1. Lichaamsondersteuning

Een goed matras ondersteunt je lichaam op de juiste manier, welke slaaphouding je ook aanneemt. Zo verhoog je het slaapcomfort en kom je volledig tot rust. Met een goed ondersteunend matras wordt je wakker zonder lichamelijke klachten, zoals stramme spieren of pijn in je nek. Een ergonomisch matras past zich aan je slaaphouding en lichaamsgewicht aan en biedt voldoende steun voor je onderrug en hoofd; vergeet niet dat een onderbodem hierbij een grote rol speelt!

2. Ventilatie

Misschien besef je het niet, maar je lichaam verliest tijdens het slapen heel wat transpiratievocht. Door dat vocht goed af te voeren, voorkom je dat je last krijg van spierpijn of andere klachten. Droog slapen is de oplossing! Een dekbed van natuurlijk materiaal zoals onze niet-ontvette merinoswol, kan daarbij helpen. Maar ook een goed ventilerend matras is onmisbaar voor de aanpak van het nachtelijke zweet.

3. Duurzaam

Een goed matras is belangrijk voor je slaapcomfort. Het is echter ook een behoorlijke investering. Kies daarom voor kwaliteitsmaterialen. Kies voor een matras dat goede ondersteuning biedt en voldoende ventileert, maar ook voor een matras dat lang meegaat! Een duurzaam matras is een goede investering, je hoeft het niet snel te vervangen!

Wil je een matras kopen? Kies dan voor het matras van Slaappunt. De ventilerende matrassen van Slaappunt hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien krijg je tien jaar garantie op al onze matrassen! Interesse? Neem dan contact op met een van de slaapadviseurs voor een advies op maat.terug naar het overzicht

Een informatieavond van Slaappunt bij u thuis?

  • U zorgt voor 4 nieuwe gasten.
  • U ontvangt een waardebon van minimaal €200 die kan oplopen tot €370.
  • Uzelf en uw gasten hebben géén enkele koopverplichting.

Een gezellige informatieavond over gezond en heerlijk slapen.
Géén koopavond of –party. Lees hier meer over deze avond.

Boek een informatieavond

Een greep uit onze collectie

Bekijk al onze producten
Slaappunt